17:44
ІІІ Загальні збори Учнівського парламенту

У п’ятницю 21 квітня в актовому залі Васильківського міського центру дитячої та юнацької творчості відбулись загальні збори Васильківського міського учнівського парламенту. Під час пленарного засідання було розглянуто низку питань. Лідери затвердили план роботи на наступний навчальний рік.

Заступник голови Учнівського Парламенту Колбасін Олексій доповів про хід реалізації проекту «Велорух», який було започатковано ОУС Васильківської ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 «Шкільна Галактика». Керівник робочої групи КТС «Зробимо Васильків яскравішим!» Скороход Аліна анонсувала акцію, яка відбудеться в нашому місті 18 травня і буде приурочена відзначенню Дня Вишиванки.

Також під час зборі в керівництві Учнівського парламенту відбулись кадрові зміни. Так у зв’язку з неможливістю виконувати свої обов’язки з посади заступника голови Учнівського парламенту була звільнена Тернюк Жанна. І на посаду заступника голови Учнівського парламенту була призначена Тарапкова Марія. Вітаємо Марію з призначенням і сподіваємся на позитивний результат її роботи на цій посаді, як для Учнівського парламенту так і для нашого міста Василькова в цілому.

Категорія: Загальні збори | Переглядів: 170 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar