12:50
Обласний збір лідерів органів самоврядування дітей та учнівської молоді

29-30 березня 2016 року на базі КЗ КОР «Фастівський ліцей-інтернат» відбувся обласний збір лідерів органів самоврядування дітей та учнівської молоді.

Під час збору відбулось пленарне засідання на якому розглядалось питання  про роль учнівського самоврядування у формуванні виховного простору регіональної освітньої системи та пріоритети діяльності Лідерського руху Київщини. Багато уваги було приділено активізації діяльності органів учнівського самоврядування щодо створення та реалізації проектів, спрямованих на демократизацію суспільства, зміцнення партнерських стосунків між органами учнівського самоврядування країни.

Також в засіданні взяли участь делегації лідерів учнівського самоврядування зі сходу України.
Заступник голови Донецької обласної Ради лідерів учнівського самоврядування Чиріна Валерія презентувала модель  органів учнівського самоврядування Донецької та Луганської областей. Також розповіла про те, як відновлюється робота органів учнівського самоврядування на звільнених та прифронтових територіях

Після пленарного засідання лідери ОРДК взяли участь у профорієнтаційному квесті «Місто майбутнього у твоїх руках», який підготували та провели студенти Академії муніципального управління.
Після Вечірної програми «З Україною в серці» перший день збору закрила Вечірня свіча.

Наступний день був насичений зустрічами з представниками громадських рухів та громадських організацій. Перед лідерами виступили представники громадської організації «Let’s do it,Ukraine», з презентацією Всеукраїнської акції "Зробимо Україну чистою разом!"
Також з лідерами поспілкувались представники Всеукраїнського благодійного фонду «Серце до серця»
Враження від збору на довго залишаться в спогадах юних лідерів, які з нетерпінням чекатимуть нової зустрічі лідерів Обласної ради дітей Київщини.

Васильківський міський учнівський парламент на зборі представляли : Щупак Ангеліна, Семенець Ольга та Урденко Максим.

 

Категорія: Масові заходи | Переглядів: 187 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar