18:46
Урочисте підняття Прапора України та Прапора ЄС

В четвер 11 травня біля приміщення Київської обласної державної адміністрації за участі голови Київської облдержадміністрації Олександра Горгана відбулась урочиста церемонія підняття Державного Прапора України та Прапора Європейського Союзу, приурочена до прийняття Європейським парламентом безвізового режиму для України.
Наша країна отримала безхмарну європейську перспективу. На цьому наголосив керівник Київської обласної держадміністрації Олександр Горган. Він разом із представниками учнівського самоврядування Київщини узяв участь у піднятті українського стягу та прапору ЄС.
Разом із головою Київської облдержадміністрації Олександром Горганом прапор Європейського Союзу піднімали Депутати обласної ради дітей Київщини:
Заступник голови Васильківського міського учнівського парламенту Олексій Колбасін;
Заступник голови Бучанської Асоціації лідерів Марина Онищенко;
Голова комісії милосердя (волонтерства), толерантності та духовності Ради дітей та учнівської молоді міста Бровари Аріна Виноградова.
Вітаючи усіх присутніх із цим доленосним для України рішенням, губернатор Київщини зазначив: «Це рішення влада пробивала неймовірними зусиллями в першу чергу для молоді, тому що Європа – це не географія, Європа – це справжня свобода, це  особливі можливості, це повага до прав громадян, справедливе правосуддя. Саме за ці цінності боролась Україна».

Категорія: Масові заходи | Переглядів: 212 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar