06:49
Золота осінь Славутича 2017

З 22 по 25 вересня у місті Славутич Київської області відбувся 24 Міжнародний фестиваль дитячої демократії, телебачення, преси та творчості "Золота осінь Славутича-2017".
Він проходив за участі 5 країн: України, Польщі, Японії, Білорусі, Латвії.
Україну представляли різні команди та колективи.
Голова Васильківського Міського Учнівського Парламенту Щупак Ангеліна була у складі делегації від Київської області "Обласна рада дітей Київщини".

Фестиваль проходив 4 дні:
У перший день учасники мали можливість побути на прес-конференції з міським головою,  побачити процес посвяти в депутати молодіжної ради активних школярів Славутича.
Ввечері учасники взяли участь у святковій ході фестивалю. А також на них чекала прес-конференція з зіркою естради "MamaRika", і  "Shelby", яка, доречи, у минулому лідер ОРДК.

Того ж дня вони отримали завдання, яке полягало у представленні проекту, який доповнить фестивальну програму наступного ювілейного року для "ЗОСі". Лідери мали квест, який складався з 7 етапів, а також гра між мерами міст і лідерами "Як стати мером". Всі ці конкурси підсумовувались і за кількістю балів визначався переможець.
Найбільш яскравим і різнобарвним був 2 день фестивалю, адже учасники мали захід під назвою "Кольорове флешмоб-братання".
Другою родзинкою суботи була шоу-програма для молоді "Міс Золота Осінь", в якій приймали участь красуні Славутича.
3 день відзначився нагородження, гарним гала-концертом.

Учасники кожного дня могли насолоджуватись виступами відомих зірок : MamaRika, Shelby, Egor Grey.
Отже, делегація  у складі Щупак Ангеліни(м.Васильків),  Верещинської Софії(м.Буча), Лугової Катерини(м.Біла Церква),  під керівництвом Гармаш Катерини повернулась з двома 1 місцями: номінація "дитяча демократія" та номінація "вокал".
Лідерів дуже вразило місто Славутич, яке таке молоде, але вже дуже розвинуте.
Всі отримали позитивні емоції, яскраві враження, а також неоціненний досвід і поштовх до подальшої плідної праці.

                       Щупак Ангеліна

Категорія: Масові заходи | Переглядів: 187 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar