07:46
Зустріч лідерів учнівського парламенту з Васильківським міським головою

У вівторок 12 квітня в актовому залі Васильківського міського центру дитячої та юнацької творчості відбулась зустріч членів виконавчого комітету Васильківського міського учнівського парламенту з Васильківським міським головою Сабадашем Володимиром Івановичем. Це вже друга зустріч, яка відбувається за ініціативою Васильківського міського голови. 

Під час першої зустрічі, яка відбулась 28 грудня 2015 року, було окреслено коло питань над якими спільно почали працювати міська влада і лідери учнівського самоврядування. За цей час було сформовано Васильківській міський учнівський парламент. Введено в дію нове положення про міське учнівське самоврядування. Утворилась структура здатна взаємодіяти і реалізовувати цікаві,  корисні і дуже важливі ініціативи. Рада дітей та юнацтва міста Василькова розпочала роботу над новим проектом. Під час зустрічі 12 квітня голова виконавчого комітету Васильківського міського учнівського парламенту Щупак Ангеліна розповіла про досягнення, поділилась своїм бачення що до співпраці з владою, а також користуючись нагодою внесла на розгляд міському голові декілька цікавих пропозицій що до покращення  життя у місті. Заступник голови виконавчого комітету Васильківського міського учнівського парламенту, а також голова оргкомітету ДГО РДЮ Семенець Ольга розповіла про новий проект Ради дітей та юнацтва міста Василькова, який називатиметься «Я люблю Васильків». Основна мета проекту покращити загальну привабливість нашого міста. І всі заходи, які відбуватимуться в рамках цього проекту, мають бути направлені саме на покращення міста в якому ми живемо.  Міському голові сподобались ініціативи і пропозиції. Сподіваємось, що більшість з тих ідей, які були озвучені на зустрічі знайдуть своє втілення в життя.

Якщо підвести жирну риску під  цим заходом, який до речі проходив під час двомісячника з благоустрою, можна зробити наступні висновки: або ти господар в своєму місті і намагаєшся загорнувши рукава,  навести в ньому лад і порядок, або ти чекаєш, що це за тебе зроблять інші. Але поки ти будеш цього чекати, ти можеш захлинутись власними відходами оскільки, на справді твоя доля належить тільки тобі, і ти, і твоє майбутнє, і майбутнє твоїх нащадків сьогодні лише в твоїх руках.

Категорія: Організаційні заходи | Переглядів: 183 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar